Måndag, Bollnäs

publicerat i Hemma;
Efter jag gått och funderat, haft ont i magen och ångest över tanken att rida i westernsadeln igen, bestämde jag mig! mkt efter mitt lilla samtal med simon som hjälpte att få ventliera lite med en som oxå varit med om en olycka! Man tänker liksom bara hallå upp i sadeln igen!.. ja så enkelt var det! men inte i den.. men sedan tog jag mod till mig och sadlade den som ger mig bäst självförtroende! älskade Borkis som såklart dagen till ära hade ätit dynamit.. men med den killen känner jag mig ändå alltid
säker och fri<3
vilkrn härlig känsla det var! fasiken jag älskar ju att rida i den sadeln!
borkis tyckte allt jag överdrev med huva med hallå liite på den säkra sidan kan man ju hålla sig ifall!
 
 
flaggis gick sina galoppintervaller i dressyrsadeln å tacka gud för de haha! piggelina damen som alltid ju! men så fin hon är i galoppen!
stjerna, pyret och sune drog till bolle de! skötte sig mkt bra!
Småbrudarna var ut och motionerade på banan på bra sätt:)
linda och sundbo tog en lång motionstur:)
 
idag hade vi trav hemma på ovalen med sundbo ut! fixade starten gallant denna gången men snubblar när janne måste korrigera 150k ställer sig fort å går 16,5 med galopp! ibland får man faktiskt vara nöjd med sin passhäst fast han galoppar!! bästa bubben är på g!
 
perman tog med sig tippex på släp i backintervallerna! pontus har gjort en grym vinge som tippex kan springa lugnt å samlat bakom! kommer kort snart! kan säga att den fungerade super!
affe och solen motionerade lite och gick lite lungt på rakan:) de är allt klös i lillen!
challe och icarian gick backintervaller på bra sätt!
 

Kommentera inlägget här :