Bollnäs

publicerat i Hemma;
Det jobbigaste med att ha hela ansvaret har såklart varit pressen sedan när de skall tävla!, gick de tillräckligt med intervaller? har jag träna tillräckligt är balansen helt rätt? att ha provat på att få ta fullt ansvar med Janne hängandes på facetime har varit vääälidgt lärorikt och nyttigt!
men tufft! 
nu är vi lyckligt lottade i vårat stall att ha mamma,pappa, irene, conny,siw, torgny, christine som alltid ser till att vi är folk i stallet så vi får det att rulla:) så när chefen kommer tillbaka är allt som de brukar va! nästan ifall.. haha!!
 
vi börjar med igår!
ica och sune ut!
Sune har såklart gett både ägare och oss huvudbry!, lite för tjock kanske änn men de brukar försvinna när de går lopp eller?
men våran älskade köttbulle gör troligen ett av de bättre loppen i karriären som 3a!!!! sååå glad! Äntligen är han på g igen!!
Ica klarade inte av en tajt situation och galopperade men kändes ruggigt i´fin!! så vi kommer igen!
kom knappt in efter loppet innan man får ett hat sms från en troligtvis dålig förlorare at man är värdelös, subba men vet du va? dääääj skiter jag i!!
 
innan tävlingarna gick troja sin motionstur och lite intervaller med perman:)
tippex å flaga motionerade ur sig lite i pullerten:)
challe å pyret gick lite intervaller:)
stjerna å jag tog en barbackatur:)
linda skrittade lite och borkis gick intervaller!
 
gårdagen blåste Flaggis mig nästa nur sadeln när jag provade henne i ett montejobb! så läcker! så kanske vi provar framöver?
 
tippex var inte så mkt sämre i intervaller han heller! så nu nöter vi på med pullerturer och intervaller så är vi redo sedan!
solen gick lite intervaller han med efter en lång motionstur och va härlig den lilla killen är!!
 
sune motionerade lite med affe innan han gick intervaller oxå:)
 
sedan ni som läst ända hit! nu skiter vi i sura spelare å lämnar över till underbara folk i stallet och drar till RHODOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Kommentera inlägget här :