Tisdag 31/5

publicerat i Fritiden, Hemma;
Idag gjorde Bella sitt första jobb hos oss:) hon fick äran att sparra Lillemor å sedan fick hon springa lite till:)
Fin liten tjej som hade mycket att kika på men skötte sig super!
Lillemor gick sista finslipade jobbet inför sleipner cup finalen för ston:) skall bli spännande:)
Sune gick jobb emot "storebror" Tippex:) vad mysig han var Tippe idag! stannade å gnäggade efter Sune och höll sig riktigt på mattan! vilket syntes i heatet för nu var gamla Tippe tillbaka:)<3
Sune skötte sig super! 10+ och kaaaanske funderar på start?:P
Torwall å Stjerna gick intervaller på slingan efter en lång motiontur:)
Härlig eftermiddag som spenderades med Tessan Hyllsjö och underbara Nike:) prata strunt svulla kebab och massor med godis!
 
Stjernas enorma rumpa:)
 
Bella redo för snabbjobb
mys i hagen för Walenzio och Sundbo Tibast
följeslagarna Snoffsan och Lusse myser på MIN FILT...
 

Bergsåker 26/5 & Bollnäs 27/5

publicerat i Hemma;
Fullt upp några dagar nu så bloggen blivit lidande:( Men nu har jag äntligen andrum för at varva ner och få lite skrivet:)
Bright och Power gick rejäla intervaller i bakvarv:) kändes smidigare och piggare:) 
Lillemor och Bella gick motion och sedan intervaller i backarna på slingan:)
Sune, Walenzi och Ester gick en motionstur och sedan intervalleri bakvarv på banan:) Sune fick väääldigt beröm av Janne:) 
Sedan drog vi vidare till Bergsåker för Torwall som debuterade för oss och sedan skulle både jag och Janne köra :)
Det hela slutade med att jag och Finseth bris VANN!!
Känslan var ungefär som breddloppskusken som vinner elitloppet!! såå jäkla kul och vilken härlig dam! Lugn och samlad denna gång så man slapp hänga i tömmarna haha! Så grattis än en gång Amanda och Sofia!
För en annan som mest kört breddlopp och lärlingslopp var detta en härlig känsla!
Torwall travade allt bättre men har fortfarande sina hjälpsteg tuvärr infann sig ett sådant 100kvar som 2a i dödens:( men Janne var öjdmed uppförandet och travet i övrigt så vi tar nya tag!!

Trav hemma på ovalen idag!
Stjerna var urläcker i en motionstur och intervaller i backarna :) provade ett järvsöfaksbett rakt med lite tungfrihet super! (ifall denna gång:P:)
Lasse hade jag flåsandes i rygg och han tyckte allt det gick lite sakta!
Lillemor ledde tåget och såg alert ut! Ester hängde på hon med!
Sedan var det Tippex tur! shit... asså han bara jippie mamma kör!!!! drog gärnet i dagens intervaller i backarna efter en motionstur till Freluga! Omskodd med tyngre skor så kändes finare å!
med sig hade han Bella som väjde för ALLA vattenpölar haha!! men däremellan fin!
Sune och Walenzio hängde med som plåster de med!:) piggelina i rygg haha!
Challe kvalade och skötte sig verkligen som en gammelhäst!!
själv kvalade jag en finfin kille i samma heat som hette Express Step som tuvärr gjorde illa sig i hagen dagen efter och fick somna in:(... han var ifall helt underbar att köra och hade hoppats att Jessica och brudarna fått en härlig sommar med han..:(
Tibbe hamnade långt bak i sitt lopp men gick bra på upploppet och vi fick de svar vi ville ha efter sjukdom!
Nerdövad allt som gick så lättar nog lite nu!!

Woohooo nu vändes kosan mot Stockholm en weekend med Janne å Mamma å Pappa! hur underbart som helst har vi haft det! Lördagen lämnade vi gubbarna på trav så var vi runt i hela Stockholm (vare sig vi vela eller inte) gpsen fick sparken!! men Kista Gallerina hann vi med och sedan ifall sett mall of scandinavia för de var ju fotboll på Friends så trafikkaos så vi fick ge upp:(
Lilla jag kört inne i stan å överlevt! För de bidde ju kvällsmat på Kina Muren så man åt ju så man nästan kräktes... såååå underbart gott!!
Söndagen spenderades på Stallbacken och e-läktaren där vi hittade Amanda och Sofia som äger Märta! (Finseth Bris) så vi bäddade in oss i filtar för de behövdes då verkligen! blåste som attan!
men gud vad könt att få komma iväg bara 2 dagar och chilla! redo för att kriga på ett år till nästa gång:)

Jaha var ju Hagmyren idag nooot... deras bana rann bokstavligen så tävlingarna blev flyttade till Bergsåker! lite tråkigt att de inte blev en bana i samma räjong menmen... 
Burse Easy debuterade i monté! efter en jäääätte galopp i starten så repade hon bra till en 7e plats och går som en kanon på upploppet så detta provar vi igen! 
Innan tävlingarna körde vi tempo med Bright och Power, fina! vänder upp igen i veckan med fler kompisar för att nöta på för premie!
Walenzio och Tibbe gick motion och fick springa lite bakvarv:)
Pyret och Ester gick en lång motionstur och sedan lite intervaller på slingan:)
Lasse och Lillemor sprang lite bakvarv i lugnt tempo:)
 
utsikt från e-läktaren
 
elitlopps heat!
 
 
 
mums!
 

Onsdag 25/5

publicerat i Fritiden, Hemma;
Härlig underbar motionstur med Torwall började dagen med! Fluffade mest på idah när vi var ut eftersom han skall debutera för oss imorgon på Bergsåker! SPÄNNANDE!!
Lillemor och Challe var ut och motionerade de med och fick sedan springa lite backar på slingan:)
Stjerna var ut på en pullerttur igen med Papsen! Så roligt när Pappa kommer upp och kör lite:) Lasse hängde med på släp han med! Men betydligt lugnare idag:)
Tibbe och Ester var ut på en flufftur och mojsade på:) Tibbe skall ut och starta hemma på bollnäs på Fredag så rekade mest igång idah:)
Eftersom mor å Far hjälpte Janne så han jag iväg och fick skämma bort mig sjäv hos frisören!! helt underbart att få reda ut barret å vara lite fin till Stockholm i helgen:)
Lunch med Bästa Therese på Lilla K å underbara örhängen från Maria som hon köpt med sig från Sicilien så idag har varit en såndär underbart härlig dag:) passade ju på att lägga på Torwall räserdojjorna tidigt imorse oxå!
 
Bergsåker 26/5
Torwall gör debut för oss och vi har bara haft han ett par veckor men han kom i så fin författning så vi startar:) ute efter ett fint lopp å en slant säger vi inte nej till:)
 
Bollnäs 27/5
Cheval De Reve skall kvala. en stor gänglig kille som ibland trasslar ihop benen men har fin fart:) 
Sundbo Tibast gör comeback efter sjukdom! FELFRI AVGÅNG är målet:)
 
Helt klart att Majlis får stå för dagens bild sååå underbart söt!!