Gävle 29/1

publicerat i Fritiden, Hemma, Monté, Till start, Ute på turne;
jag vet inte vart jag skall börja... skriver lite så får vi se hur det slutar!
Som 12 åring körde jag in min första tävlingsponny som jag vann ett par lopp med. Följde upp med naturbruksgymnasium och sedan anställning sedan 5,5 år tillbaka hos Jan Olov Åberg i Bollnäs.
Allt en lärling drömmer om har jag!, härliga kollegor och underbara hästar som Janne ger min chansen att tävla!!
Jag vann 4 lopp förra året de gör mig sååå stolt!!! känslan när någon ringer och man får frågan att rida eller köra åt dem är härlig! Nån vill ge mig chansen:):)
men vad kommer jag ihåg av förra året mest? När jag får SMS från någon som tycker jag kört som en idiot med Calista Elmcrowm eller när de skriver att jag är en idiot som rider en 2åring på hösten..
 
Jag tycker det är lågt av spelare att skicka SMS efter lopp!! läs på istället så kanske ni bli bättre spelare!!
Idag igen startade Sundbo Tibast på Gävle, 4sec tung bana och han är extremt stänkrädd (en anledning till alla altrealjer på huvudet) Hoppar i starten när de blir stänk och lite trångt.. Erik, ägaren är nöjd ändå för han såg ju fin ut:) Hoppa kommer han göra igen säger han! Eller så vinner han :) 
 
HAR SUNDBO TIBAST OCH PYRAMIDEN KOMMIT IMÅL ÄN DIN GALOPPAJAS?? Ser jag att Janne fått på sms.... direkt efter loppet!!
 
Min dröm är att bli en framgångsrik Montéryttare och kusk. Jag drömmer om ett stall med fina hästar som jag tränar själv!! Men snart ställer jag frågan istället vågar jag? skall jag/vi/ni behöva ha känslan i magen att få hotfulla eller kränkande sms såfort hästarna inte presterar som spelarna vill?...
Varför får inte vi stöd eller hjälp att spåra klara av detta? ST gå in och ställ upp för era aktiva!!
 

Hemma tränade ifall Stjerna och Linda på!, de gick en lååång motionstur och drömmer om en fin bana på Måndag när de skall starta hemma på Bollnäs:)
 
Cobban startade ju oxå! Hon HATAR sprut!! men gick stötvis under hela loppet och travade till sig ett 6e pris, Janne tyckte ändå att hon kändes bättre och altertare så synd hon inte gillar stänket:( blir kanske nät nästa gång!
 
Underbara Sundbo Tibast<3
 

Torsdag 28/1

publicerat i Hemma;
Janne fick nya leksaken idag:)  En FinnTack ErgonCart han beskrev de lite som att åka limousine! Tror ni jag får chansen att prova den? knappast... Gubbarna i stallet står på kö att få prova!!.. 
Lillemor fick vara först ut å dra runt på den:) en lång motionstur med lite intervaller i backarna:), med sig hade hon Sune som tufflade på bakom:)
Tippex och jag var ut på en motionstur med en laddad Walle och en piggelin Challe! Med sig på släp hade vi ju underbaraste Lasse:) Tror Lasse tycker det är lite mysigt att få fluffa med bakom:)
Ester och Pyret va ut och motionerade och trummade på i lite temo de med:)
 
 
frågor på varför Tippex har munkorg eller haklapp i hagen i vanliga fall... älskade muppen<3
 

Onsdag 27/1

publicerat i Hemma;
En bolletur idag med Challe, Sune och Lillemor:)
Lillemor ser ut som en liten demon i backen nu! kul!!
Sune fokuserade mer på att springa uppför änn allt runtom å då kommer farten oxå:)
Challe var upp första gången, men visade att grundkondis finns där! Inte berörd och fin hela vägen! Även om han tror att varenda snöhög skall äta han.... hahaha!!!
 
Sedan en pullerttur med Tippex som höll sig mera på mattan idag:) kanske det kan bero på att jag tog med ett stabilt ankare i Lasse:) busar Tippe så sätter sig Lasse bara ner haha:P
Pyret var ut och motionerade en långtur och tog med sig Tibbe som fluffade på sig lite inför start på Fredag:)
 
En tur sedan till Tessan för massa godis och chips V86 och ännu mera onyttigheter! Visst att man tränar och försöker äta nyttigt men jag tänker då inte låta mina helga Onsdagar med Tessan å godis bli lidande för de:)
All godis åt folket haha:) men glöm inte att träna bort ifall lite av godiset sedan..:P
 
 Challe:)
 
 
 Lillemor:)
 
Sune