Torsdag 28/4

publicerat i Hemma;
Regn och rusk idag! Men du de gjorde inget för guuud vad underbar bästaste Tippex var idag när jag körde pullert med han och Stjerna på släp! För de första reagerar han inte ens på att det springer hästar om han!!!! (brukar nästan sticka efter i vanliga fall) och skrittar avslappnat på långa tömmar även andra varvet! Då kan de vara lite trippande annars! Så stolt så jag spricker! Men Tippex syn på avslappnat och lugnt är ändå så Stjerna jädrar får jobba därbak, småspringa vissa bitar för en rejäl skritt har han!!
Lillemor och Easy var ut på en lång motionstur och gick sedan lite backar på slingan:)
Pyret gjorde allt i sin makt för att hänga på de coola idah! Linda och Challe gick intervaller i backarna på slingan efter en motionstur! Måste säga att Pyret gör de bra! Challe ser varenda sten som vanligt och varje gång det blir en tvärnit får janne Lindas tänder i axel ooops! hehe bäst å hälla jämn fart vetja! Men andra ord prinsessan var piggelin!!!:)
Stjerna "lånar" hö av Lillemor haha!
 
 

Onsdag 27/4

publicerat i Hemma;
Blandat väder idag! började snö strax innan lunch så janne drog på vagnen på farbror Lasse och körde första snabbjobbet efter sjukdom:) Lasse är alltid seg att få igång efter vila! Men kusken var nöjd, tyckte han var pigg:)
Lite skuttig vissa bitar säger han.. hm! de e ju Lasses grej liksom:) <3
Tibbe var ut och gick en lång motionstur!
Power och Bright somnar ovaggade ikväll, först träna voltning och sedan fick de gå i rätvarv!, OMG det var nytt!! allt som kan vara läskigt i bakvarv är lika läskigt i rätvarv haha! men efter ett par varv i motionstempo fick de allt kläm på grejen och vi kunde köra på dem lite tempo:)
fart finns de allt i benen!
har visst råkat nämna att jag vill lära mig värka och inte bara slå på tappsko så gissa om jag blev nerknölad och fick sko Stjerna fram! Helt slut med mina kassa handleder men skam den som ger sig:) blir kanske bättre när man får in snitsen riktigt:) tur att Stjerna är förstående och snäll<3
 

Tisdag 26/4

publicerat i Hemma;
Först väre jag väl gratta lillasyster som fyller 24!:P grattis skitunge hoppas du blir gammal och grå innan mig:)
'Tippex och jag var ut på en väldigt piggelin tur så vi skrittade mest!, Tippe är behandlad så han har vilat ett par dagar och då har man ju samlat på sig massa energie haha!
Walenzio körde jag ett snabbjobb med:) fin kille på sitt motionsbett så lärlingen orkar hålla men ett rappare jobb idag! vågar man hoppas på jobb mot start snart<3?
Lillemor och Ester var ut och motionerade:)
Linda och Pyret motionerade och gick lite intervaller på slingan:) 
Mycket rörelse på slingan men de är verkligen duktiga :) så vana vid trafik av alla dess slag blir de då:)
Räserdojjor på Linda idag oxå så skall vi ifall satsa på felfritt å en slant:)
 
Tippex<3