Tisdag 31/3

publicerat i Fritiden, Hemma , Monté;
Fullspäckad dag idag:) först intervaller och tempo med Stjerna som fick sparring av mig och Misha under sadel och sedan Malör:) Fina pållar var det idag:) Misha är kanske lite för stri för man skall vara nöjd men överlag så är jag imponerad av hur väl hon skötte sig:) kanske ett montélopp farmöver?:P Stjerna håller sig lugn och samlad:)) hon kunde förr bli lite väl piggelin när man åker direkt ut på banan men skrittade nästan ett bakvarv innan vi började idag och det vart kanon:) Malör är så anpassningsbar han:) gör allt man ber honom om! springa nordisfart var väldigt lämpligt:) Misha och Malör fortsatte vi sedan ett par intervaller med i högre
farter :)
Cobban var ut och motionerade lite lugnt:) piggelin sades det!:)
Även lilla Frasse var ut och skrittade :) Lagomt pigg när han stått ett par veckor för sitt ben:) men nu blickar vi framåt:)))
 
Lillemor och jag var ut och motionerade lite till på banan idag:) inga högre farter utan en riktig lufstur:) 
Tippex fick trava lite lätt idag han med efter behandling men höll sig bra på mattan och hade mest fluffat på:)
Quattro var med som socialt stöd och är bara hur underbar som helst som alltid<3 fick sedan trava på lite i bakvarv på banan:) tror det uppskattades:P full fart frammåt!
 
Sedan var det dags för Linda att få på sig sina räserdojjor när vi skall till Eskilstuna! även Tibbe fick nya dojjor bak av chefen:)
Sedan var det fortkörning med Troll Janas ägares nya fina kille! Kolnes x.o en 6 årig hingst som de nyss inhandlat så det skall bli spännande att se vad han kan uträtta framöver:)
 
Så att få komma till Siw och göra naglarna och få slappna av är en befrielse :) å gudars vad fin de blev som vanligt!!
 
Lillemor klär i sin nya grimma som hon ville visa upp:) Matchar ju lärlingens naglar:)
 
 
 
 

Söndag 29/3 & Måndag 30/3

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Igår var vi till ett blåsigt och regnigt Hagmyren! Fy bubblan vad kallt det var..
Trollis var mycket lugnare än vanligt:), men sedan passade nog inte underlaget henne! men rak och fin i travet denna gång!
Lasse däremot hamnade illa till från start och blev sedan dragen sist.. men som vanligt så går han riktigt bra sista biten och fick med sig en peng hem:)) men samlad han oxå denna gången och kusken var mycket
nöjd med han:)
 

Måndag
 

En ny vecka:) blir visst påsk till helgen! men vem bryr sig om det när vi har trav Tors,Fre,Lör och sedan kör janne V75 på Söndag! Naaaajs!
 
men tillbaka till idag:)
Idag kom fina HöstboLillemor tillbaka:)<3 hon var inne hos oss förra hösten då hon kvalade och premade:) Sedan har det vintertränats och nu är hon äntligen tillbaka! Som alla andra Höstbo hästar älskar hon mat och är hur underbara att hålla på med<3 Så en motionstur med henne och Ester tog vi oss på banan:) Ester och Lillemor är liksom pantertanterna! de har alltid gått ihop så det var ett kärt återseende:)
 
Walenzio var ut och motionerade och kommer fortsätta jobbas på när banan torkat upp:) men alert och fin:)
Cobban var ut och motionerade lite hon med:) piggelina damen som kom in från hagem som grå... är övertygad att hon egentligen är brun! Tack gud för duschspilta:))
 
Tibbe gick ett lättare bakvarvsjobb och ett lite snabbare heat i rätvarv så laddar vi senare mot Dannero på lördag:)
Linda var ut och gick tempo i bakvarv, riktigt skoj å hon tar i som attan:) fina tjejen skall ut på Eskilstuna på Fredag:)
 
Lasse hade fläta i Lördags när jag kom och packade grejor kan de vara tjejerna Amanda och Felicia som varit framme? fin och glad vad han ifall! Kan oxå varit för att de tog ett dressyrpass på han i hagen:)
 
Fina Lillemor!
 
 
 
Nu är de 3 musketörerna samlade igen<3
 
 
 

Torsdag 26/3 & Fredag 27/3

publicerat i Fritiden, Hemma , Monté, Ute på turne;
Blev så sent igår när vi kom hem från travet så sparade inlägget till idag:) Mer att läsa!:)
KvällsTrav hade vi hemm på ovalen:)
Innan körde vi ett lugnare snabbjobb med Stjerna som fick sparring av farbror Lasse:) Det är någon som gillar att sparra det:) Stjerna sköter sig riktigt bra hon med, lugn och fin och rör sig lätt:)
 
Sundbo fick röra på sig lite i tempo:) lättare tempojobb i bakvarv och fick sedan springa på i rätvarv. Alert och nöjd verkade han vara efter ha fått gått lugnt ett par veckor:)
Walenzio var ut och motionerade lite :)
Ester var ut och rörde lite lätt på sig idag oxå:) hon får motionera lite lätt så hon håller igång magen nu när hon får börja äta mer och mer hö:)
Linda var ut och motionerade en tur hon med:)
 
Fick ju änn en gång äran att köra fina Icarian!, tränaren har jobbat hårt med hans psyke innan denna starten och gjort en grymt jobb! tuvärr blev han lite för ivrig i sista sväng så det knöt sig och galopp:( kändes som vi galopperade bort en grymt bra placering..:( men nästa gång så tar vi dem:)
Cobban var med i samma lopp och spurtade till sig en 4e plats efter ett fint lopp:) Så skitnöjd med fina Cobban som verkar gilla 2600:)

Fredag
Idag har vi haft en liten lugnare dag och tack gode gud för det! snöblask.se......
Men blev ifall en motionsrunda under sadel för mig med Trollis som var mycket lugnare än vanligt<3 det gillas!! Med sig på motionsturen hade hon med sig Quattro och Malör:)
 
Blev en till motionstur för gubbarna  i snövädret (hihi) det var Sundbo och Ester:) 
Själv har jag aldrig varit så glad över att få stanna inne i värmen och byta till räser dojjor på på Lasse och Trollan så nu banne mig kan de springa fort som vinden:)
 
Sedan har jag i ett JÄTTE svagt ögonblick gått med på att springa vårruset... så nu måste jag ju börja träna oxå! Sagt och gjort idag släpade jag mig ut i spåren med Lotta och tvingade mig igen 3,5 km! inte sprungit på 3 år så antar att morgondagen blir en plåga!...
Men skall erkänna att det är skönt att röra på sig lite!, man är helt enkelt för bekväm!!! skärpning:)
 
Cobban<3
 
Såhär går det när man lämnar mobilen ur sikt... kan medela att ja det är varmt att sko i vitbyxor...
 
De skylldiga!