Gävle 25/6 Fredag 26/6

publicerat i Hemma ;
Igår bar det av till Gävle med Quattro och Lillemor:)
vi lämnade ett strålande Bollnäs mot ett regnande Gävle... inte Sveriges bästa bana kan jag lova med all regn!
Lillemor tog en safestart och kördes lugn första varvet för att avsluta sista varvet ute i spåren på finfint sätt!! 3a på bra sätt på en 31 tid och kan inte mer än stråla av stolthet!!
Quattro Pazzione hedersmannen<33 han är med och öppnar 1,09!! får rygg ledaren och slutar 4a på ett grymt bra sätt!:) Han har liksom bara en speed men idag kunde han vara med och öppna och hålla riktigt bra tillslut:):)
 
Hemma var vi ut en mystur med Malör i rockarden och Vilma med på släp:) lite för myggigt för man skall vara nöjd men pållarna såg ut att uppskatta skritturen:) lilla Vilma fick verkligen träna idag på ekipage bakom då det var full rulle på slingan:) superbra!
 
Linda och Lasse var ut på en lång motionstur:) några varv på banan blev det senare i motionstempo:)
Challe var ut och fick springa lite tempo:) fart finns det allt i de där långbena!
 
 
 
 
 
 

Fredag
 
En tidigt tur blev det idag med Trollis:) Intervaller under sadel i backarna på slingan stod på schemat så då passade vi på medans de andra inte börjat köra än! Skönt att vara heeelt ensam:) räserdamen var de idag, kan vara så att springa backe är jädrans kul! nöjd med tjejen ifall!!
Sedan tog vi oss en tur i pullertten med Misha och Stjerna bakefter! 
Tippexvar ut och gick intervaller i backarna på slingan:) han får börja träna på riktigt nu så blir nog ett snabbjobb framöver:)
tibbe var ut och motionerade och fick sedan springa på lite i backarna och några bakvarv på banan:)
Även Walenzio var ut och luftade sig lite:) skall ju ut och debutera på hagmyren efter ett par års frånvaro så skall bli jättespännande:):):)
Cobban och Lasse var ut och motionerade lite de med:) laddar för sleipnerdagarna 2 nu:) Likaså Malör som vr ut och motionerade lite idag:) fina killen!! damp.se i hagen som vanligt han:) pigg och alert liten herre:)
 
Malör med sin härliga hängläpp<3 ser förtvivlad ut eftersom jag bara viftar med moroten å han inte får smaka!
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag 24/6

publicerat i Hemma , Monté;
Varit lite mycket nu så blivit dåligt uppdaterat! men nu kommer en resumé:)
Onsdagen  började med ett pullertpass med Misha och Stjerna på släp:) tjejerna sköter sig super!
Så medans vi höll på så satte vi Tippex i pullerten för första gången:) Över förväntan!! lugn och fin kille! lite pigg hem men det ingår alltid hos Tippe:P
Ester och Cobban gick jobb ilag:) Ester tränar stenhårt inför kvalet på Tisdag och Cobban skall ut i ett stolopp på Tisdag:) men brudarna sköter sig bra!
Frasse var ut och gick intervaller
 
Senare var jag och Maria ut! Jag red Dats Victoria och hon körde Calista Elmcrowm som jag skall köra i lopp igen på Tisdag!!! JIPPIE:) snällare häst får man leta efter! synd på banan efter regn hela dagen var den inte att rekomenderna men brudarna traskade på!
Körde även ett provlopp med Photo Session som jag ridit lite montélopp på:) lite mer krut i tanken var det denna gången men skitig banan är inget sessan gillar!
 
Lerinpackning är bra för huden det!
 
 
Finaste Tippex provar på Pullert för första gången!                                                                        

Tisdag 23/6

publicerat i Hemma , Monté;
Dagen började med björnsafari! haha fick se björnspår efter vägen så då måstgade vi ju stanna ochdokumentera lite:) Trollis å jag var nämligen ut i montésadel och fluffade lite med Lillemor som kördes, en lång motionstur blev det:) å inga påhälsningar av nalle puh (tack å lov)
 
sedan säger man inte nej till ett snabbjobb men en finfin Walenzio som gick mot Malör:) FINFINA killar var det idag:) Malle kom även med på sleipnerdagarna nu på Bollnäs:)
spännande å du Malle HÅLL DIG PÅ BENEN OCH SPRING SOM VINDEN!:)
 
Lasse gick sedan ett jobb mot Linda:) lugn öppning och lite snabbare avslutning:) Å det kan behövas för attans vad bra pållar de blev i Lasses montélopp!
 
prinsen Quattro fick sig en liten skrittur idag i rockarden för att fluffa lite efter snabbjobbet igår:) Då passade vi på att ta med Vilma på släp:) den lilla sköter sig bra:) å prinsen han bara är som alltid<3
Tibbe var ut och motionerade av sig lite han oxå:) tror det är skönt för dem när de gått jobb dagen innan:)
 
 
Walenzio kan de där man selfie!