Måndag 31/8

publicerat i Hemma ;
Först ut bidde det Lasse som vi trimmade lite Intervaller i bakvarv på banan under montésadel:) Kändes faktiskt finfin! Lite stolpig kan han kännas men idag var det mycket bättre:)
Tibbe och Linda var ut och motionerade lite:) Linda lite piggelin idag!  Tibbe fluffar på lite som vanligt:)
Sedan blev det en motionstur och lite intervaller i backarna på slingan med Stjerna!, känns bättre och bättre i backarna så starkare blir hon:)
Challe var ut och motionerade lite:)
Easy gick en motionstur hon med och sedan ett lättare jobb:) så nu är hon laddad inför start hemma på Bollnäs!
 
Stjerna idag:)
 

Bollnäs 3 september

publicerat i Till start;
Vilma, Tuva och Sune skall alla prema, Alla har skött sig super i träning och farten sitter. Vilma är lite skraj av sig men henne kör jag själv som vet när och hur hon reagerar på allt:)
Janne kör Tuva en finfin tjej som bara springer på:)
Sune är liksom dem minst komplicerade 2 åring vi haft, borrar ner som och ser ut som en flygande kötbulle (för lite rund kanske de är:P) spännande att följa honom! körs utav Therese Hyllsjö!
 Cobs Igorette står tillägg i långlopp. Visade på gamla takter i Rättvik och vi hoppas hon får ett smyglopp så kan hon nog få med sig en fin peng:)
 Burse Easy går ut i ett p21, dåligt med poäng men formen finns:) lite flax i loppet så hoppas vi hon får med sig lite pengar och poäng:)
 Bork Lasse och jag skall ut i ett montelopp med bra hästar! ända plusset är distansen på 2600! den gillar vi men får nog vara glad om vi får med oss en slant!
 

Bergsåker 28/8 & Romme 30/8

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Nu kommer äntligen en uppdarering:)
Trollis var iväg till Bergsåker i Fredags, en 7e plats på en fin tid, lite okörbar på slutet men det brukar bli så när hon får gå ute i spåren. Positiva är att hon blir mer och mer körbar:):) så uppförandet är vi ändå nöjda med:)
Tippex och jag var ut och motionerade lite, piggelin kille idag kan jag lova!
Challe motionerade lite han med och fick springa lite bakvarv
Frasse gick bakvarvsjobb
Lillemor motionerade det sista innan start på Romme :)
Sune,Vilma och Tuva var ut och tränade lite voltning!, premie för de på Torsdag så nu lägger vi i överväxeln!
 


Romme
 
Lillemor var laddad till tänderna idag:) hoppade och studsade i boxen innan värmning så tänkte nu försvinner hon nog med kusken:P men som den primadonnan hon är så fluffade hon mest på och såg finare ut i värmningen än vad hon brukar:)
Fin i loppet oxå, hämtade igen 40m tillägg och slutade 2a på en fin tid:)I supernöjda med puffran:)