Bollnäs 30/9

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Idag hade vi trav hemma på ovalen:) Breddag så idah fick kusken nöja sig med att kvala och preema så fick en annan ta över tömmarna:) Spännande och nervös!!
 
Först ut var Misha lilla damen med den stooora viljan:) men höll sig något på mattan idag!, istället var de en som tvärstannade framför oss så sist 500 kvar, lätt att hämta något då liksom... men tjejen kändes fin:)
 
Fick änn en gång förtroendet att köra Forlady Tooma och slutade med en 6e plats och grymt nöjd men tjejen som börjat hitta motivationen:)))
 
Lasse GICK ÄNTLIGEN FELFRITT!! och slutade 5a efter ett snällt lopp:) Så hoppas detta gjorde honom gott:) så roligt att se gofisen fungera som man vet att han kan!!!!
 
Frasse gör ju allting rätt och kvalar på ett bra sätt på 23:) 
 
Lillemor premade även hon på grymt  fint sätt på 56,7! man läre ju passa sig från att köra förfort oxå!
 
Over all så skötte sig pållarna exemplatisk:)
 
Innan så kördes Malör en motionstur och tuffade på lite i berget:)
 
Stjerna tuffade på lite bakvarv på banan:)
 
Linda och Cobban var ut och motionerade och Linda värmde upp lite inför start imorgon på Bergsåker!
 
Trollan var ut och motionerade lite lugnt första gången efter behandlingen så nog allt var hon springvillig:P men håller sig på mattan numera när man ber om det:))
 
Å ett stooort grattis till alla mina vänner som vann lopp idag!! Monstret fick äntligen sätta nosen först och det med sin egen tränare Fredrik Fransson som desutom tog sin första seger!!
 
 
 
 
finaste bilden på Lasse<33
 
 
 

Gävle 29/9

publicerat i Hemma , Ute på turne;
idag skickade vi kusken med Sundbo Tibast till Gävle för att tävla lite medans vi andra gasade på lite i stället:)
 
Lasse var ut på en rekningtur inför starten imorgon och fick med sig Misha på släp som även hon startar imorgon:)
 
Frasse motionerade lite han med och laddar för kval imorgon:)
 
Lillemor premar imorgon så idag fick hon en motionstur och tittade lite när bästa kompisen Ester gick fort på banan:) Ser ju liiite spöken fortfarande men det går ju ifall frammåt:)
 
Quattro var ut och motionerade och travade på lite i backarna på slingan och laddar för start på Bergsåker på Onsdag:)
 
 
Sedan bidde det en liten lååångtur till Bolleberget med Tippex<3 inte helt fel att avsluta en dag på!! med oss fick vi Jocke R.G och Helena:) Superkul hade vi och gissar att pållarna instämmer när de fick galoppa lite uppför backen:)
 
 
Tibbe hade så mycket otur man bara kan ha! Han är lite nervis av sig på tävling och har det lite jobbigt i voltstart så inte blev det bättre när det blev omstart!!.. Så galoppen kom som ett brev på posten:(.. nya tag:))!
 
 
 

Fredag 26/9

publicerat i Hemma ;
Frasse gick en motionstur och fick sedan sträcka ut lite i bakvarv och nu laddar vi för kval då på Tisdag:)
 
Quattro var ut och motionerade lite han med:) Piggelina killen som skall ut och kämpa igen med Linda på Bergsåker Onsdag kväll:)
 
Lasse fick en motionstur under sadel och fick sträcka ut lite i backarna på slingan:)
 
Sundbo var ut han med och laddade lite inför Gävle!, men bara ladda lite så spar han resten av krutet till upploppet när han klarat starten felfri!!!:)
 
Varit nere på solvallas auktioner nu ett par dagar och gudars vad fina pållar det finns!!:) kanske såg man framtidens elitloppsvinnare??:)
 
de sades att snittpriset gått upp jämnför med tidigare år MEN inte lika trevligt som när det var på Infra!, trångt kallt och varm om vart annat och stimmigt som speakern fick påpeka om och om igen... sista kvällen satt vi uppe på bistron altså resturangen men då tappade man liksom känslan att vara nere runt ringen!!...
 
ömm... Lasse ville låna med sig morotspåsen ut i hagen!!:)