Fredag 31/10

publicerat i Hemma ;
Mycket ridning idag:) 
Först ut var man med Misha som tog rygg på Stjerna som var piggelin idah! Först en motionstur och sedan lite lätta intervaller på rakan och båda var finfina:) Misha höll sig faktiskt hyggligt lugn!
 
Sedan var Lasse och Quattro ut och motionerade lite på rakan under sadel så bidde det en dressyrpass sedan!, Å vääldigt imponerade av herr Larsson!! Lugn och avslappnad! Bästaste Quattro visar sig alltig från sin fina sida och uppför sig som den Kung han är! riktigt fin<33
 
Efter ridturen började nästa för Lasse! Hanvar nämligen ut med Amandas lillasyster Felicia i hagen och gick ridlektion! å gudarns! Så duktiga båda två! Så lugn!! fina killen, snacka om att de märker att de sitter barn på rygen!
 
Tippex gick intervaller på rakan då de kändes för hårt på slingan! Piggelina killen som verkar vilja träna hur mycket som helst!
 
Frasse har tagit det lite lugnt sedan i Måndags så idag fanns det ju maaaaassa överskottsenergie:P Kul med lilla killen som är pigg! Satte nog nytt rekord på rakan haha! men lite lättare intervaller fick de till och sedan några bakvarv!
 
Trollan gick lite lätt på rakan och gick sedan bakvarvsintervaller och ett lättare rätvarvsjobb. Lugn och fin! man ba vaaaa??? men hur kul som helst!!!!!
 
 
 
 

Torsdag 30/10

publicerat i Hemma ;
Idag drog chefen till Gävle men en annan och Conny körde på:) Sundbo och Cobban gick en lååång motionstur:) två avslappnade pållar och Sundbo trodde faktiskt inte att alla träd skulle äta han idag:P
 
Malör och Linda gick intervaller på slingan efter en motionstur:)  
 
Skönt med en lite lugnare dag emellanåt:)) men med så här lugna dagar är kanon! för då får man massa tid över för mys! och skämma bort en massa med morötter:)
 
men imorgon så laddar vi för nya tag med pållarna:)
 
 

Onsdag 29/10

publicerat i Hemma ;
Brallan bus tränar på idag igen!:) duktiga tjejen:)
 
Misha och Quattro gick under sadel bakom den väldige Lasse:) En motionstur enda till Freluga och sedan lite lätt i backarna :) 
 
Trollan gick ett finslipande jobb och kändesbra:) Lite lagomt piggelin men såg fin ut i travet:) sedan bidde den en rakning oxå så hon slipper se såååå fluffig ut:)
 
Ägarna till Trollan kom senare upp till Bollnäs med sitt nyförvärv:) En fin välrest kille som Janne körde ett jobb med:) Såg fin ut!
 
är det kallt måste man ha mössa!