Bergsåker 28/11

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Idag var vi till Bergsåker med Cobban och en annan fick äran att köra:)))  Hur det gick kan man ju ha olika uppfattningar om:P!
I sista sväng så blev hon livrädd för troligen en skugga och tvärnitar och hoppar sedan över "skuggan" å hoppa med vagn= DÅLIG IDÈ fick en flygtur men landar i vagnen igen och märrn fortsätter som inget hänt och kontrar ut den utanför och får sista slanten!! Kunde inte mer än skratta efter mål hon försöker verkligen att rätta till sitt misstag!
Första gången på länge över lång distans men der verkade inte vara några problem!:) Så lite positivt var de allt:) Hon gick grymt fort efter incidenten!!:)
 
Hemma kördes det innan:)
Linda drog tåget i en motionstur på rakan eftersom slingan var hård! Quattro klistrad i rygg som kändes finfin!!! förstod inte riktigt de här med motion på en rakbana haha!! Efter han så hade jag underbara Lasse på släp:) Måste bara lära Lasse att när man skrittar får man inte stanna och äta från buskarna haha!!! 
 
Freja var ut och tränade på lite på banan:) vände upp och provade lite lugn idag så provar vi med sparring till veckan:)
 
Trollan motionerade lite och var piggelin och alert som vanligt:)
 
Frasse var ut och motionerade han med och kändes fin och alert som vanligt:) börjar ju bli lite fart i lillkillen:)
 
fina Cobban<33
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 27/11

publicerat i Hemma , Monté;
började dagen med att rida ett jobb på Misha som sparrade Tippex! även Tibbe hängde på! Tibbe gillar att sparra nordisarna för då får man springa lagom fart:) Misha provade jag rida med hennes tävlingshuvudlag dvs helstängt å vikken skillnad!, bröt inget och bara tuffade på!! blir nog prova rida motion på det oxå:) å självklart när vi rider på banan eller kör så har vi bett och inte hackamoret:) , cresendo idag vilket oxå fungerade kanon!! nöjd!!
Stjerna och Malör var ut och sprang lite tempo på rakan då slingan var lite hård idag!, bidde ju kallt brr!!! alerta pållar kan man säga!!
 
Sedan var jag och Amanda ut och trimmade ponnyerna lite på rakan:) piggelina men ett stort minus att de hann bli mörkt men som tur var så höll vi oss på vägen ifall:) känns faktiskt fina och alerta efter 346567 kg päls försvann:)
 
De där var ett tag sedan nu:) snällare har hon blivi ifall busiga Machu Picchu:)
 
 
 
 
 
 

Bergsåker 26/11

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Idag var vi med Superpuffran till bergsåker för ett försök i dubbelcuppen:) 2600m och målet var att gå felfri:)
Vilket tjejen hade bestämt sig för idag och avslutade fint som 3a fast bakom vinnaren! Supernöjda!! 
Så roligt attt lilla damen hade vaknat på rätt sida idag:)
Freja var ut på banan idag och gick lite motion med lite mer och mer tempo:), skall börja vända upp nästa vecka med kompis så får vi se vad vi har att jobba med!
quattro var ut och motionerade lite och fluffade på:) sedan kanske vi råkade dela på en påse mariekex:)))
Lasse motionerade lite idag han med och har invigt sitt nya underlag i boxen 2345678 gånger med att rulla sig haha! vi bytte nämligen till torv igen idag:)
Cobban motionerade och gick lite lätt i backarna sista filningen innan Fredag då:))
Malör var ut och svettades lite i backarna:) piggelin sades det!
en annan fick inne tjänst idag så då fick Trollis nya skor idag och laddar vidare mot Gävle på tisdag:) lite tajta lopp men sedan väntar en kortare vila till nästa lopp:) Lite dåligt med lopp i hennes klass som Janne får köra för de är bara breddlopp i klassen just nu!! Irriterande när man har en krävande häst som man vill köra själv!
 
 
fick denna med posten idag:) första och enda gången man blir kallad Johanna 100% Stark!