Romme 30/5

publicerat i Monté;
Idag var vi iväg med sötnöten Tippex till Romme för ett årgångslopp:)
Tippex är en treårig hingst som köptes till stallet vid årsskiftet, klok men lite sprallig!
 
Fick ett superfint lopp idag och slutade 3a på nya rekordet 30,6/2160m och lite erfarenheter rikare får man ju säga! för inte är det lätt att veta vad man skall göra hela tiden i loppen e! men så länge uppförandet är super så är vi nöjda:)
 
Hemma han vi köra pållar oxå!
 
Frasse gick ett lättare banjobb och blir starkare och säkrare för varje gång:) men vi skyndar långsamt:)
 
Cobban gick en motionstur och lyckades komma med till Romme på Torsdag:))
Tibbe gick en motionstur han med och lyckades även han komma med till Romme efter delat lopp:) inte lätt att komma med i nolloppen fast man har poäng e! men pållarna k'ndes pigga och fina!
 
Lasse var först ut på en motionstur och sedan bidde det ett par repor på rakan:) en kille som gillar att springa fort!
 
Linda motionerade och travade på lite även hon fast i backarna på slingan:) tufflan kämpar på hon:) så härligt piggelin att köra<3
 
Malör sist men inte minst längre!, var ut och tog en långmotionstur och sedan blev det backintervaller för hans del:) och känns bättre och bättre:)
 
En gammal blid på mig och Tippex men bidde en obligatorisk mysstund idag med:))
 

Bergsåker 29/5

publicerat i Monté;
Idag for vi till bergsåker med Quattro Pazzione:) En liten herre som inte tycker att åka från stallet är det roligaste:( men sköter sig såklart som en gentleman!
Kändes finfin!, men ibland blir inte allt som man tänkt sig... en medtävlande hakade fast med Quattro i sista sväng men kusken redde ut det hela och efter det så spurtade han heroiskt till en 3e plats på fina 13,9/1640a:)
Så supernöjd med lilla Quattro!
 
Hemma i stallet var två puffror ut och tränade!
 
 
Trolljana var ut och motionerade och fick sedan springa på lite i backarna på slingan för att få upp lite mera styrka:) har även börjat på jobb så siktar på kval inom kort om allt går som planerat:)
 
Cobban var även hon ut en sväng ovh luftade sig lite:), en motionstur och lite repor på rakan väntade henne och även hon har vi börjat titta i propparna åt:) så nu håller vi tummarna för att allt fungerar:)
 
 
jag och fina Quattro<3
 

Onsdag 28/5

publicerat i Monté;

Blandat väder idag med!, men som tur är så vinner ju solsidan ifall:) blev en snabbis upp till stallet inför tävingar imorgon och se till att alla grejor är i sin ordning:))
 
Quattro var ut på en motionstur och filade det sista på formen inför imorgon:) känns fin!
 
Tippex och Linda gick tillsammans och det blev lite lätta intervaller på slingan i backarna och Tippex laddar inför sin start på fredag då det bär av till Romme:)
 
Tibbe gick första motionspasset efter starten där det bidde en vinst!:) kändes fortsatt fin och är alltid lite tittig för de finns ju såååå  mycket att hålla koll på efter körvägarna:P
 
Lasse gick även han en motionstur och har hämtat sig bra efter starten och ladda vidare till på Måndag då det blir Gävle för hans del:)) fick även dra på lite i bakvarv så han blir nöjd:)
 
Frasse blir bara finare och finare och utvecklas hela tiden:))) så roligt!
 
Tippex fick även lite hovvård idag så han kan springa som vinden på Fredag:)
 
Sötaste Frasse!:)