Fredag 27/6

publicerat i Monté;
svävar lite på moln idag fortfarande:) å inte bidde det sämre när Trollan provade en ny käk som hon verkade gilla ifall denna gång:P även en stor eloge till att hon är så snäll när lärlingen skall leka hovslagare och fixa dojorna till Måndag:) hoppas jah tog antigaloppis dojjor:)
 
Quattro var ut och fluffade på och fick sedan sträcka ut i bakvarv:) finfin kille!!
 
Frasse tog en motionstur och sedan gick han intervaller i bakvarv och blir sååå glad när jag ser den lilla ankungen börja bli en svan:)
 
Cobban fick sträcka ut lite i bakvarv hon med och var fin och samlad:) kan vara lite piggelin på banan men idah skötte hon sig kanon:)
 
Linda var ut och gick lite tempo på slingan och sedan fick och sträcka ut fint i bakvarv och såg bra ut!:) duktiga tjejen stog även ut med att en annan fick byta tofflor på na fram å det tar kanske lite längre tid för en annan när man måste lyfta 3456567 gånger å se så allt e ok:P men får hon en morot så går hon med på det mesta:)
 
Tippex motionerade lite idag han med och det verkade bara bra:)
 
hann även med att besöka sjukgymnasten så nu har man fått lite övningar så benet kommer bli lite starkare för det kan ja säga att det inte va fast en annan tycker det:P
 
 
 
lilla Cobban:)
 
 

Gävle 26/6

publicerat i Monté;
Idag bar det av till Gävle med Sundbo Tibast som denna dagen hade det lite jobbigt att hålla reda på benen i starten.. men vi laddar om för nya äventyr:) pållen kändes ju fin:)
 
Sedan var det dags för en annan att debutera i sulkyn igen efter 1 års frånvaro! Å det var såååå roligt:):) körde en skitfin häst som heter Grand Prix Brodde! Som gjorde allt man bad om och kämpade till sig en 2a plats för lilla mig<3 sååå glad så jah spricker:):)
 
 
Hemma kunde inte uppladddningen bli bättre än en skrittur på fina Lasse som var helt som vanligt!, skulle sniffa och slicka på allt och rätt som det är då har han settt något å då är man påväg ner i ett dike eller över en täckt:P gofisen<3
 
På den turen följde såklart farbror Wassing med!:)
 
Misha gick för vagn idah och det var då inte populärt e! mycket roligare att bli riden skulle jah kunna tänka mig att hon menade! race på slingan så blir nog dags att damma fram montésaden då, för dressyrsadel å intervalljobb är inte att rekomendera! been there done that!
 
Tippex var ut och fluffade på lite och var lugn och samlad fast det kom en piggelin Misha i nacken:P
 
 
 
 
 
 

Onsdag 25/6

publicerat i Hemma ;
Vi börjar med en liten uppdatering av Lasse:) Som idah mådde super!, ingen feber eller svullnad! Men löst skinn överallt där han var svullen:P såååå söt i "manboobs" mellan fram och bakbenen<333 För att han inte skall krypa ur skinnet när han står inne så skulle vi ut och knalla lite på stallbacken så då råkade det bli en skrittur barbacka:P:P myyyysigt tyckte Lasse som även var påväg ut på banan tokern!
 
Sedan så var vi till vet med lilla Malör och hittade lite smått så nu jädrar kommer han springa som vinden sedan:)
 
Cobban var ut och motionerade och sedan så gick hon tempo i bakvarv och kändes ganska hyfsad:)
 
Linda var även hon ut och blåste på lite i bakvarv och laddar inför final i specialarn på Hagmyren:)
 
Frasse gick intervaller och tempo i bakvarv:) finfin!!
 
Även underbara Quattro var ut och motionerade och fick sträcka ut lite i bakvarv!, så roligt nu när man släpper honom själv på gången då står han som en hund tills man sätter sig i och väntar snällt på att en annan fått ordning på alla tåtar och ber honom att gå:) då går han ut och stannar utanför dörren för det gör vi ju alltid:) sedan kan han knalla iväg lite lugn mot motionsslingan:) cool kille!!:)
 
hur söt får man vara?:)