Onsdag 30/7

publicerat i Hemma , Ridning;
Trollan och jag var ut och red lite i montesadeln idag! länge sedan  hon gick i den och vilken skillnad ska jag säga! gick tempo på slingan i rygg på Tibbe och hej vad det gick vissa bitar i backarna:), jättenöjd med uppförandet och allt!! Tibbe såg fin ut han med! har fullt upp med att räkna alla träd och stenar efter vägen:P
 
Idag fick senare malör röra lite till på benen:) tempo på banan efter lite tempo på slingan:) går nu under kategorin hygglig! det är ett bra snäpp uppåt det!:)
 
Cobban var ut och motionerade lite så fick hon gå ett snabbjobb senare med en nöjd kusk!  kändes smidigare och finare än på ett tag, det verkar ju bra!
 
Frasse motionerade lite han oxå innan han hängde på Malör lite på banan:)
 
Sedan kom Grand Prix Brodde på besök:) så en liten dressyrtur avslutades med lite tempo på banan under sadel:)
 
trollis innan snabbjobbet i Måndags:)

Dannero 29/7

publicerat i Ute på turne;
Idag styrde vi kosan mot Dannero med Tippex som skulle vara med i ett av kriteriekvalen:)
 
Trots värme och en miljon hingstar under samma tak s uppförde sig Tippex mycket bättre än förväntat! Hanhar kunnat bli lite stressad av de andra i stallet, men idah söv han mest hela tiden:) grymt duktigt uppförande i värmning och ute på gången:) Så det hela kunde inte sluta bättre än att han knep 2a platsen i ett av kvalen:)))
Så nu laddar vi inför final med spår 3:)
 
NI som inte var med från början med Tippex så kommer en uppgradering:)
 
Vår älskade Valnes Ali bröt benet för precis ett år sedan i ett lopp, alla var otröstliga.. Ali var vårt allt och ett riktigt omvandlingsnummer då han sprang in över 400.000 på 1,5 år när han kom till oss<33 min bästa kompis som jag red ut på barbacka i grimman på innerplan och betade gräs<333 
 
Så när det blev bestämt att Tippex skulle axla manteln efter Ali hade alla stora förhoppningar på han! så i november förra året köptes han och vi började med att operera en lös benbit i bakbenet!, så i Januari kunde vi börja med motion och backintervaller så han tappade några viktiga månader av träning där,fast nu i efterhand tror jah det bara var bra!, lugnt tagen och sparsamt körd i loppen har byggt upp han och psyket till där han är nu:) En liten härlig prick som inte riktigt vet vad han gör i loppen men försöker!
 
Han påminner läskigt mycket om Ali i sitt sätt!, kanske har han kommit tillbaka i Tippex?:P älskar att träna och bli riden! det gillas! Tror vi skall våga oss ner och bada lite och fira !
 
 
Nog om detta! i stallet kördes Linda och Quattro idag och kusken sade att Quattro kändes smidig efter  loppet!! mer kan man inte önska efter ett lopp över 3000m<3 Linda är alltid såååå härlig och träningsvillig! fin hon oxå efter sitt dunderlopp:)))
 
 

Måndag 28/7

publicerat i Hemma ;
Idag har lugnet lagts sig över travet efter gårdagen eller inte!!Fram med sulkarna för nu gasar vi på!
 
Misha började med en motionsrunda och sedan på med sulkyn och ett lättare 20 jobb 1600m bidde det:) börjar bli lite rappare i benen ifall:)
 
sedan var det Trollan och Lasses tur att gå snabbjobb:) Så dessa två stack vi ut och ridvärmde innan:) och NEJ Janne plågade inte en av dem:P Jag och Amanda fluffade ut en sväng! gick ett 1600m efter 35 på bra sätt! Lasse börjar kännas fiiiiiiiiin så nu glottade vi lite i propparna och provar anmäla till Hagmyren:) Även Trollis anmäls dit! Hon skötte sig super i rygg idah även om hon har sina sätt:P men de finslipar vi på så de skall bli stabilare:)
 
Stjerna kämpade i backarna på slingan och sedan lite lättare tempo på banan:)
 
cobban och Tibbe tog en lång motionstur:)
 
Frasse gick tempo och rejsade på rakan:)
 
Malör hakade på bästisen Tippex på en lugn motionstur och travade sedan ett par bakvarv:) 
 
Så imorgon styr vi kosan mot Dannero för kriteriekval med Tippex! Spännande!!
 
 
ja då har vi förevigat Malör i Vinnarcirkeln! hoppas det blir fler gånger:P