Gävle 30/12

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Idag drog vi till Gävle:) 
Gräft berra selade jag ut på Gävle och sedan föjde han med oss hem:) En suuuupersnäll och härlig liten kille som såg finfin ut!!! Skall bli spännande att se vad han kan åstakomma!
 
Hemma kördes:
Malör tränar på i backarna och känns finfin!, så nu laddar vi mot Bolle berget inom en snar framtid:)
Quattro och Cobban var ut och fick en låååång motionstur till Freluga och sedan ett par varv på slingan :)
Linda motionerade lite och är suuperpigg:) kostar på sig att bralla runt i hagen nu för tiden oxå! Det är en dam som gillar vintern å slippa sitt exem!
Tibbe motionerade lite han med och fick sträcka ut i backarna på slingan:) Sedan lite halvknäckt när den nya kompisen i boxen bredvid inte ville hälsa! Bara äta kan man tänka sig!! Lovade honom att Berra kommer hälsa när maten är slut! haha:)
 
 

Måndag 29/12

publicerat i Fritiden, Hemma ;
Ny vecka och snart är pållarna ett år äldre! tur de inte har åldersnojja som vi kan ha! Hur vore det om Bork Lasse fick 10 års kris och slutade äta morötter? Icas grönsaksavdelning skulle få lå igen ifall!
 
Nåja!:)
Trollan och jag tog en tur i Montésadeln med Stjerna och Misha:) En låååång motionstur och sedan intervaller på slingan i backarna så ifall en annan blev tränad! Trollan var över förväntan! lugn i rygg och skötte sig bra:)
Misha som en filbunke oxå!! så roligt:) Stjerna travar på riktigt fint:)) hej vad de går i backen!
 
Tippex och Ester är riktiga träningspartners:) Travar på fint i backarna och Tippe ser pepparpeppar finfin ut efter kastreringen:))
Frasse var ut och motionerade lite!
Lasse var ut och luftade sig han med! Backintervaller bland det roligaste som finns tror ja!
 
Kvällen spenderades i Romme där det var Kvällstrav:) ingen tur för chefen i loppen men alltid trevligt att träffa ägare och bekanta:))
 
Lady hade inte sin bästa dag på jobbet men hon var ifall coolast!!
 

Annandags jul 26/12

publicerat i Hemma ;
Nu är ledigheten över!:) idag hade vi förstärkning i stallet av min mor och far:) Ett tag sedan de höll på med hästar men Zebran mister aldrig sina ränder:)
Känslan att se pappa damma av handskarna efter alla år och nöta 3 körturer idag! man blir rörd<33
Mamma och jag drog ut på en ridtur vi oxå:),jag red Trollan som man inte kan sluta förundras över!, skötte sig exemplarisk fast jag bara kan rida med en hand!!. Å Lasse och mamma hittade varann direkt och hej vad det bar av! Mördarbacken var det länge sedan man red i och pållarna verkade njuta att få galoppa lite i den:)
Så!
Stjerna,Malör och Quattro var ut på en lååång motionstur :)
Tippexoch Sundo motionerade och fick sedan springa på ett par varv på slingan i backarna:)
Linda och Cobban var ut och motionerade och fick kämpa lite i backarna på slingan:)
 
Lasse ville så gärna hälsa alla en god fortsättning!